Kietųjų kviečių makaronai PACCHERI, ekologiški (500g)
Tradiciniu būdu gaminami „Gragnano I.G.P.“ makaronai turi labai aukštą kokybės lygį ir du apdovanojimus: už tradicinį žemės ūkio maisto produktą ir saugomą geografinę nuorodą.
„Alce Nero“ ekologiški kietųjų kviečių makaronai PACCHERI yra gaminami tik iš ekologiškų, Italijoje išaugintų kietųjų kviečių. Specialaus proceso metu makaronams padaromas šiurkštus paviršius, dėl to jie labai gerai sugeria padažą. Makaronai džiovinami žemoje temperatūroje, todėl išsaugo visas kviečių vertingąsias savybes. Švelnaus skonio, puikiai tinka su bet kokiu padažu, bet ypač su žuvies padažais. Skaidulinių medžiagų ir baltymų šaltinis. Be druskos.
Paruošimas: sudėkite makaronus į verdantį vandenį (1.5 l vandens 100 g makaronų) ir virkite apie 13 min.